UNEIX-TE

Si resideixes a l’entorn del Parc del Fòrum de Barcelona, als barris del Besòs, Maresme, Diagonal Mar i Front Marítim, així com també pertanys al barris de Sant Adrià de Besòs propers al Fòrum, i comparteixes els problemes per l’alta contaminació acústica i l’incivisme originats pels concerts musicals que impedeixen el normal descans dels veïns i les veïnes.
UNEIX-TE a Stopconcerts emplenant el següent formulari.

Si, malgrat no viure als barris anteriors, però també pateixes els mateixos problemes a altres llocs de la ciutat, o altres municipis de Catalunya i vols solidaritzar-te amb Stopconcerts, escriu-nos emplenant aquest mateix formulari.


D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades personals que faciliteu en aquest formulari seran objecte de tractament i s’inclouran en un fitxer informatitzat, del qual l’Assoc. Plataforma Stopconcerts, n’és responsable, amb l’exclusiva finalitat de mantenir la relació administrativa per gestionar la informació rebuda, enviar informació per correu postal i/o electrònic sobre serveis o activitats de l’Assoc. Plataforma Stopconcerts, en relació amb les seves competències, i adreçar-vos qüestionaris de resposta voluntària, per mitjans tradicionals i/o electrònics, sobre el nivell de satisfacció referida a la qualitat del servei, a fi de poder-lo ampliar i millorar, si és el cas.